Esfera
-
Blog La Tavella
Arròs Molí de Rafelet
Qui hi ha darrera de Molí de Rafelet? L’any 1935 Rafael Margalef Bertomeu va construir al Delta de l’Ebre un molí d’arròs de fusta amb el distintiu de “Collita Pròpia”. 80 anys després els germans Rafael i Teresa Margalef, la tercera generació d’aquesta empresa familiar, segueixen conservant el molí i el mateix procés d’elaboració per [...] -
Blog La Tavella
Tenim un regal per a tu…
Aquest estiu torna a casa amb la compra feta! I si encara no has tastat les cistelles de fruita i verdura ecològica de La Tavella t’obsequiem amb un d’aquests 3 regals amb la primera cistella mitjana o gran! Només hauràs de seleccionar el producte i després aplicar el codi de descompte corresponent. 1/2 dotzena d’ous [...] -
Blog La Tavella
Formatges ecològics Mas el Garet
Qui ha darrera dels formatges Mas el Garet? L’Isidre Mas i en Lluís Mauri són els dos socis de la formatgeria; en Lluís és qui té les cabres, totes de raça murciano-granadina, i les cuida des de fa més de catorze anys, en el mateix Mas del Garet, i cada dia al matí baixa la [...] -
Blog La Tavella
Nou estudi també conclou que els aliments ecològics són més nutritius i saludables
Els aliments ecològics són més nutritius i més sans que els convencionals, en tenir majors concentracions d’antioxidants i menors residus de metalls tòxics pesants i de pesticides, segons un estudi que publica la prestigiosa revista científica “British Journal of Nutrition”. La investigació, realitzada per un equip internacional d’experts dirigit per la Universitat de Newcastle al [. -
Blog La Tavella
Carbassa cacauet i mongeta avellaneta a l’hort
Fa poques setmanes vam plantar carbasses tipus cacauet a l’horta de La Tavella, una verdura que podeu tastar durant l’estiu amb la vostra cistella, però que és durant la tardor i l’hivern quan és més dolça. Sabies que hi ha més de 800 varietats diferents de carbassa? A casa en trobareu principalment de dues varietats: la [...] -
Blog La Tavella
Melmelades i salses Hortus Aprodiscae
Qui hi ha darrera de Hortus Aprodiscae? Ens acostem fins a Montblanc, a la Conca de Barberà, per descobrir un projecte agroalimentari ecològic dedicat al cultiu, l’elaboració i la venda de productes ecològics en el que hi treballen persones amb capacitats diferents. La inicitaiva neix l’any 2005 de l’Associació Aprodisca, que fins llavors feia moltes [...] -
Blog La Tavella
Bolet d’agricultura ecològica- Bolet Ben Fet
Qui hi darrera de Bolet Ben Fet? En Ferran, la Mari, l’Adrià, l’Albert, en Carles i en Quico són els pares d’aquesta iniciativa. Un petit grup, qualificat i ben avingut, que sap molt bé que s’ha de fer perquè gaudim d’un bon àpat amb bolets ecològics: seleccionar molt bé les fustes on creixeran, utilitzar les [...] -
Blog La Tavella
Pasta fresca i fruits secs- Fundació Onyar La Selva
Qui hi ha darrera de la Fundació Onyar- La Selva? Aprofitem aquesta publicació per llençar un nou apartat al bloc sobre els nostres proveïdors. Cadascun d’ells ha estat escollit personalment per nosaltres, seguint criteris de proximitat, ecologia i compromís social. Avui us presentem la Fundació Onyar-La Selva, una entitat privada sense ànim de lucre, creada [...] -
Blog La Tavella
Sobre l’origen de les llets de vaca i vegetals que trobaràs a La Tavella
Com hauràs vist fa un temps que estem fent un esforç per introduir nous productes al web perquè cada cop et sigui més fàcil fer una compra ben completa. Entre les noves referències es troben les llets de vaca i vegetals que, tot i ser 100% ecològiques, no són d’origen català. A continuació t’expliquem els [...] -
Blog La Tavella
Petits Cuiners a La Tavella- Taller de cuina
Taller de cuina per a nens a l’horta de La Tavella! Reserva plaça enviant-nos un correu a visites@vivelloc.cat Només durant aquest juliol. -
Blog La Tavella
Èxit d’assitència a la Jornada de Portes Obertes de La Tavella
Més 400 persones van venir el passat dissabte a la jornada de portes obertes a l’horta de La Tavella. Amics de l’entitat, voluntaris, cistellaires i veïns de la comarca van gaudir d’un dia festiu a la nostra finca i de les activitats que havíem organitzat. Els més petits van participar en tallers de plàstica, cuina [...] -
Blog La Tavella
Els divendres tenen premi… per dins i per fora!
A partir d’ara afegirem el producte sobrant de dimecres i dijous a les cistelles dels divendres, de manera que el puguis gaudir en perfecte estat durant el cap de setmana i nosaltres no malbaratarem ni gota! Sembla una bona solució, no et sembla? Enganxa’t als divendres! I a més pots ser un dels afortunats que [...]