Esfera

  • Cuina i Salut

    Comencem els Tallers de Cuina de Nadal

    Ja podeu aprendre les nostres receptes fàcils i saludables per a aquestes festes que us ensenyarem en els tallers demostratius a Milar Paloma Turu (c/Ample, 26 Terrassa) i a Milar Paloma Centre (c/ Major, 12 Terrassa) durant aquest mes de novembre i desembre.Aquest matí hem inaugurat el cicle amb un animadíssim grup que ha quedat encantat amb el nostre menú:Aperitius variats: Còctel de benvinguida, Xips de Wanton, Tartar de gambes i Paté de formatgesPrimer plat: Canelons d'ànec amb bolets i beixamel de pomaSegon plat: Rap amb salsa de cepsPostre: Braç de gitano de torró de cremaCafè: Bombons variatsAquí teniu l'enllaç a les Receptes de Cuina de Nadal 2012I aquí teniu l'enllaç a l'Àlbum fotogràfic dels Tallers de NadalEls propers tallers de Nadal:Dimarts 20 de Novembre 19h.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Taller de tapes variades al campament de Salmoëns

    Ja comença a ser tradició celebrar un taller pràctic de cuina al campament social d'alta muntanya del Centre Excursionista de Terrassa que aquest any ja ha arribat a la 64a edició. Aquest any la Tessa Marsal a Salomoëns, als Aps francesos, va ensenyar a elaborar tapes variades, amanides de diversos tipus, xupa xups de formatge, arròs negre, creps, bonbons, batuts de iogurt... i molts més plats.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Taller demostratiu de Lékué a Milar Paloma Turu

    Ahir va tenir lloc el primer taller demostratiu de Lékué de la temporada a Milar Paloma Turu. Hi van assistir quinze persones interessades en conèixer els avantatges de la siilicona platí de Lékué que, amb tot tipus de recipients, permet una cuina sana, ràpida, còmoda, neta i fàcil.Vam cuinar: flam de pastanaga, pa de brioche, ou mollet amb niu de pasta i foie, truita de patates, salmó amb verduretes i papillote de fruites.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Èxit del primer taller de carmanyola a Milar Paloma Turu

    Amb una bona llista de receptes, menús, suggeriments, consells, trucs i la panxa plena marxaven ahir al vespre les participants al Taller de Cuina de Carmanyola que vam dur a terme a Milar Paloma Turu de Terrassa. Vam cuinar aperitius d'humus i guacamole, patés de remolatxa i sardines, mongeta verda a les algues, tartar de tomàquet, arròs negre, crestetes japoneses, caqui amb iogurt grec i figues amb salsa de xocolata a la menta.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Nous tallers demostratius per aquesta tardor

    Després del parèntesi d'estiu i d'unes vacances gairebé tan llargues com les dels nostres fills, Cuina i Salut torna amb energies renovades i noves propostes didàctiques per aquesta tardor.Us adjuntem el calendari amb els cursos que durem a terme a Milar Paloma i a Paloma Turu. La principal novetat és la sessió de Cuina de Carmanyola, on us ensenyarem un seguit de receptes molt adequades per emportar-vos a la feina, a l'escola o de picnic.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Noves receptes amb Lékué a l'Atelier

    El proper dimecres a les 20h. presentarem a l'Atelier de Milar Paloma els nous plats elaborats amb recipients de silicona Lékué. Novament fruites i verdures seran protagonistes d'aquesta cuina saludable i ràpida que guanya dia a dia més adeptes.Us proposarem també altres varietats de pa elaborat amb la rostidera (o panera) i diferents versions de l'ou "poché" aconseguides amb l'ovo.Aviat us passarem més fotografies, però ja us avancem que el plat estrella serà aquest filet de porc amb patates i curry que ja fumeja ben melós, tendre i aromàtic.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Liquats, amanides i gazpachos: nous tallers a l'Atelier

    El proper dimecres 20 de juny estrenem un

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Calendari de tallers del mes de juny

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Cuina de Nadal. Receptes 2012

    Aperitiu de tàrtar de gambesIngredients10 gambes congelades pelades2 o 3 tomàquets vermells forts70 g. de pinyonsElaboracióEscaldem i pelem el tomàquet i el tallem a trossets petits.Passem els pinyons per oli.Tallem les gambes ben petites i ho barregem tot.Amanim amb sal, oli i pebre. Opcional: unes gotes de salsa Perrins.Ho modelem amb un motllo petit o cullereta.Aperitiu de crema de formatgeIngredients1 grill petit de ceba1 terrina Philadelphia100 g.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Pinxos de cireres amb tres formatges

    Temps de cireres.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    Ou mollet amb niu de pasta i foie

    Ingredients (per a 1 persona)80 g tallarines fresques verdes300 ml d’aigua1 ouEncenalls de pernilMicuit congelatSal i pebre Preparació:Congelem el foie embolicat amb paper film.Introduïm les tallarines a l’estoig de vapor Lékué juntament amb l’aigua i una mica de sal. Ho podem a coure al microones amb les tapes tancades durant 4 min a 600W. Escorrem.Coem un ou amb el pernil a l’Ovo Lékué al bany Maria amb una mica de sal durant 7 minuts o al microones 30 segons.

    Anar al blog

  • Cuina i Salut

    El bus Alícia fa parada a Terrassa

    El bus de la fundació Alícia ha fet parada aquesta setmana al Parc dels Catalans de Terrassa i a Cuina i Salut no ens hem volgut pedre la visita comentada per l'itinerari que proposen al seu interior, i que posa de relleu la importància d'alimentar-se bé. Quatre nivells que ens porten

    Anar al blog