Esfera

  • De l'hort a l'olla

    Idees de detallets per regalar

    Què bonic que és això de fer regals a la gent que estimes! I a la vegada, què complicat!A vegades, et trobes que has de fer un detallet a algú: un amic invisible, o quan vas de visita a una casa, o algun sant...Sovint recorrem a la forma més senzilla que és anar a alguna botiga i comprar qualsevol cosa. Però a vegades, hi ha coses que tenen més significat, que no es poden valorar!Jo animo a totes les persones que ens agrada la cuina, o fer manualitats, o cosir.

    Anar al blog

  • De l'hort a l'olla

    Entrants del sopar de cap d'any 3 i recepta del 15

    Un altre entrant que vaig fer la nit de cap d'any van ser aquestes

    Anar al blog

  • De l'hort a l'olla

    Entrants del sopar de cap d'any 2

    Continuem amb altres dels entrants que vaig fer la nit de cap d'any.

    Anar al blog

  • De l'hort a l'olla

    Entrants del sopar de cap d'any 1

    Anar al blog

  • De l'hort a l'olla

    Còctel de benvinguda del nou any

    Hola a tots i totes de nou. Després d'un temps de descans m'agradaria tornar a posar alguns posts de les "coses" que vaig fent, tant a la cuina com a l'hort.La nit de cap d'any van venir alguns amics a casa a sopar. Avui us presento el còctel de benvinguda que vaig fer. És molt senzill. Només porta suc de taronja natural, una mica de llimona, sifó i vermut blanc. Les proporcions van al gust de cadascú, segons si us agrada més o menys fort.

    Anar al blog

  • De l'hort a l'olla

    Test de xocolata

    Fa poc, uns amics han tornat a ser pares d'una nena, la Júlia. Ja tenien dues bessones, la Maria i la Laia, unes precioses nenes de 3 anys.Bé, l'altre dia vam anar a conèixer la Júlia i a portar-li un detallet, però és clar, també havíem de fer un regalet a les seves germanetes.

    Anar al blog