Esfera

  • Hort del Claver

    Escrit del Pare Ribalta.

    Al

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    Plantada de gerderes i preparació de la parada per a les pastanagues !

    gerdera[gerdonera;

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    Plantada d'espàrrecs verds i inici del compostatge !

    El dimecres dia 16 de febrer, el grup 3 de Natura vam anar a l’hort. Vam arreglar una parada: vam posar-hi les estaques, vam posar-hi terra, ...També vam fer uns quants forats, propo de la tanca, per plantar-hi plantes enfiladisses i més tard vam fer el compostatge. Uns quants nens van anar a buscar sorra, uns quans més van anar a buscar una mica d’enciam a la cuina, i la resta van anar a buscar fulles.

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    PUNT VERD MÒBIL

    El dimarts, 15 de febrer, vam rebre la visita del camió del PUNT VERD MÒBIL ESCOLAR. Es va situar al final del carrer Melcior de Palau, tocant al carrer Enric Bargés. Tots els grups dels diferents nivells van portar diversos materials de casa seva per reciclar:

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    PLANTADA D'HIVERN

    Com cada curs, aquest mes han arribat a l'escola una trentena de plantes del Viver Municipal Tres Pins de Montjuïc (aromàtiques, enfiladisses i arbustives) per a mantenir i engrandir els espais verds de la

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    HAN ARRIBAT SIS COMPOSTADORS AL CLAVER !

    El dimarts 8 de febrer han arribat al Claver sis compostadors i un remenador per a l'hort i el jardí del Col.legi Claver.Han estat regalats pel Departament de Medi Ambient i per mitjà de L'Agenda 21.Molt agraïts...Aquests compostadors ens permetran realitzar una nova experiència, la de fer compostatge amb els residus vegetals que s'obtenen de l'hort del jardí i al patí, com són les fulles que cauen dels arbres a la tardor i a l'hivern, de material no ens en faltarà.

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    A llaurar! 9 de febrer del 2011

    Aprofitant el bon temps que l'anticicló del febrer ens està portant, avui ens hem dedicat a preparar dues noves parades. La terra estava força assaorada i ha estat fàcil deixar-la a punt per a que el proper grup acabi d'enllestir-les.Tots els alumnes que han volgut, han fet pràctiques amb el motocultor.xx x

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    [sense títol]

    El dia 26 de Gener a natura ens va tocar fer l’hort. Primer de tot vam presentar els treballs que teníem per deures, vam visitar la web de l’hort, i desprès vam anar a l’hort.Vam fer moltes coses, a la Alba i a mi ens va tocar treure les fulles seques, a la Maria fer fotos...Jo m’ho vaig passar molt bé, i em penso que els altres també.

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    Cinquena sessió a l'hort

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    PLANTADA DE TARDOR

    El passat mes de novembre, amb la col·laboració de l'àvia Teresa i l'avi Salvador, vam plantar col-i-flors, cols, espinacs, bledes, enciams, cebes i alls.També vam sembrar llavors de pastanagues i raves. L'avi Salvador ens va portar uns bulbs molt originals. Eren bulbs de safrà, que ja han florit i hem pogut recollir els seus tres estams que guardem per assecar i poder fer servir de condiment.

    Anar al blog

  • Hort del Claver

    L'HORT DE LA NOSTRA ESCOLA

    Hola!!!Sóm la comissió de l'hort-agenda21 de l'escola JaumeI.Ens encarreguem de treballar pel tema de la sostenibilitat i els espais verds a l'escola.Tenim un hort urbà on alumnes, avis i

    Anar al blog