Esfera

  • Hort Fort Pienc

    HORT FORT PIENC INFORMA (agenda d'activitats)

    Quan una cosa és bona, encara millor és compartir-la. Aquí l'HortFortPienc, per informar d'un curset que fa les delícies d'aquells que entenen l'hort com un afegit organic a la nostra vida diària. Un espai més a les nostres llars, tan natural com la cuina, que ens proporciona menjar, salud i vida.Que necessito per fer un hort? Quines verdures em puc cultivar? ¿Quines plantes em poden ajudar a cuidar la meva salut sense dependre tant de les farmacèutiques? ¿Com puc per fer els meus propis preparats? ¿Estem a punt per a la transició cap a un altre model?Ecologistes en Acció i R&D et proposem un curs molt pràctic, pensat per obtenir eines bàsiques per l'autogestió de les nostres vides en dos aspectes bàsics i entrelligats com son l'alimentació i la salut.

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    AVUI+ HORTS!

    Mireu quines coses que ara els horts urbans són notícia. La Maria Serrano, reportera dicharachera de l'Avuí

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    L'HORT S'ADHEREIX!

    Saps qui té cura dels arbres que netegen l'aire de la teva ciutat? Saps qui decideix si tens dret a tenir un troç de formigò enlloc d'un jardinet al teu carrer? T'has qüestionat per què no hi ha més espais verds a Barcelona?Potser si llegèixes el manifest que ens fan arribar desde el

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    "LA LLEI D'ETIQUETATGE TE ESCEPCIONS DE LUXE"

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    TALLER DE COMPOST

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    HORT FORT PIENC INFORMA (agenda d'activtats)

    ¿Voleu mengar verdura fresca i ecològica per un preu just? Feu una cooperativa! Com??!!El col·lectiu de Tota Cuca Viu ens convida a participar del naixement d'una nova cooperativa, si t'interressa t'apuntes. Si vols una coope on vius tu, aprén a fer-ne una!A més, al nostre barri hi ha el grup de consum Pixapins (http://gcpixapins.blogspot.com/), una mica més amunt hi ha I un rave! (http://iunrave.

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    TALLER DE COMPOSTATGE A L'HORT

    Hola a tothom!

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    L'HISTÒRIA DE L'INGRID

    CUéNTAME UN HUERTOÉrase una vez un urbanita de Bcn, que un buen día,

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    TALLER DE CULTIUS D'HIVERN

    Superades les expectatives de cuanta gent vindria, ens vem posar a la feina ràpidament. En una estona ja hi havia gent per tot l'hort amb eines i plantes amunt i avall. Ens vem quedar sorpresos de la facilitat amb que és feia una cosa que ens semblava tan gran...

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    TALLER DE CULTIUS D'HIVERN

    Ja tenim aquí més tallers gratuïts horteres!!!Un amic agrònom de l'hort, en Lluís Moncayo, ens ha preparat un taller on aprendrem que és això dels cultius d'hivern tot preparant amb les nostres manetes una feixa ben plena de verdures!!! El taller es lliure, comença a les 18h i fins que duri. Tenim preparat un assortit de diferents verdures idònies per la temporada que iniciem. Us esperem per plantar-les!Més informació??? Vine i esbrineu!

    Anar al blog

  • Hort Fort Pienc

    TALLER DE PLANTES MEDICINALS

    Més val tard que mai! Ja tením les fotos del taller de plantes medicinals del passat 20 de maig.Quin taller més oloròs! I és que les olors van directes al nostre cervell, creant una xarxa de records-informació sobre les coses que observem. A més, olorant una planta podem detectar intuïtivament quins són els olis essencials que poden estar presents en ella. Varem conèixer algunes de les plantes medicinals més comunes aquí a Catalunya tot tocant i flairant les flors.

    Anar al blog