Esfera

  • Vicent "de la Foia"

    Árbol tomate

    El tomate de árbol: propiedades y beneficiosEl tomate de árbol (cyphomandra betacea), es una fruta que pocas personas consumen y que pocos conocen muy bien. Esta fruta pertenece a la familia solanácea, originaria de los andes suramericanos, y se encuentra en forma silvestre o cultivada en toda América del Sur.El cultivo del tomate de árbol, se da en climas templados y fríos, y en zonas con temperaturas entre 15 y 22°C.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    La visió d'un viatge

    Estimats amics que visiteu el blog, vull compartir amb vosaltres algunes imatges del últim viatge realitzat i que encara el tinc molt prop. He fet un recull de fotos amb molt de contrast entre elles, ja que es un país així... ple de contrastos i contradiccions.He viscut amb gent local i he contemplat les seues condicions de vida, també he gaudit de estances agradables i paisatges encisadors. però que cadascú opine .

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Benvinguda a l'hivern.

    Dalt de la muntanya(Joan Armangué)Aquí dalt de la muntanyahi tinc un petit bressol:de dia la lluna hi dansa,de nit hi descansa el sol.Aquí dalt de la muntanyael tresor del cor hi tinc:un cel ben ple d'orenetes,però de pessetes... ni cinc!Aquí dalt de la muntanyaels difunts no hi són esquius:morts i mortes fan gatzara,es moren de riure els vius.Aquí dalt de la muntanyal'alegria omple els rius:s'eixuguen al sol les llàgrimes,si et pica una abella, rius.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    llistat ACTUALITZAT de la nova temporada HIVERN 2015

    ASI TENIU LA NOVA LLISTA ACTUALITZADA PER A LA TEMPORADA D'HIVERN.QUE GAUDIU CADA DIA. SALUT VERDURES i FRUÏTA PREU € PRESENTACIÓ Alvocat  Var. Hass i Bacon          Aguacate 3,50kg Fesol del papa                Fava 2,30 1/4 kg Fessol rojet                    Judia pintaFaves seques                  Habas secas 2,102,00 1/4 kgkg Col llisa                         Col 1,20 Unitat Cacahuet                        Cacauhuete 3,501/2 kg Carabassa de torrar        Calabaza de asar 1,20 kg Carabassa violina           Calabaza cacahuete 1,20 kg Ceba ishikura                Cebolla japonesa 0,30 Unitat Ceba seca                      Cebolla seca 1,20 kg Creïlles var.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    llistat de la nova temporada

    ASI TENIU LA NOVA LLISTA ACTUALITZADA PER A LA TEMPORADA D'ESTIU.QUE GAUDIU CADA DIA. SALUT VERDURES i FRUÏTA PREU € PRESENTACIÓ Fessol rojet

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Parceles familiars

    En una part de la finca destinada a cultivar de manera ecològica el que cada u li agrada o se li done millor.Les vistes desde el lloc son molt inspiradores per a les tasques del camp...

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Els aixams d,abelles

    Esta primavera l,eixaminada ha estat curta per este entorn.... Sols un dels ruscos s,ha omplit.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Donem la benvinguda a la primavera

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Cada dimecres caixa verdulera..

    Animeuse a provar les verdures de temporada recollides el mateix dia... Son completes, variades i de vegades sorprenents per la diversitat de les hortalitzes... Algunes possiblement ni les heu vist mai. Si voleu provar sols teniu que demanarla a traves del correu o per teléfon i donar l,adressa.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Al mercat de godella

    Tots el dissabtes de l,any estem de matí de 9,00 a 14,00 amb els nostres productes a la plaça de l'ermita, a Godella.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    La temporada primavera estiu

    Durant l,hivern s'han anat preparant planters de diferents varietas per poder anar preparant la producció de la propera temporada.. Moltes de les verdures ja estan transplatades i altres ja estan recolectanse. Espere que gaudiu dels bons aliments.

    Anar al blog

  • Vicent "de la Foia"

    Oka, ya tengo el corral...!!!

    Lliures i veganes....

    Anar al blog