Esfera

  • L'hort d'en Pollet

    Poke Bowl

    Si segueix de prop la llista de trendy foods , probablement haureu escoltat o menjat un Poke Bowl a hores d'ara . Aquest plat hawaià està arrasant arreu, sobre tot a Califòrnia , bojos pel menjar healthy !La bona notícia és que és increïblement fàcil de fer a casa, tant pel temps que necessitareu com per obtenir els ingredients. No cal doncs, que voleu fins Hawaii per provar-lo !POKE vol dir alguna cosa com tallat en llengua hawaiana ! Es tracta de quadrats de peix, salmó, tonyina, o pop en soia i sèsam, acompanyat d'una base d'arrós i acompanyat de verdures crues o no i muntant bols molt colorits ! Es tracta de muntar en un bol bonic d'aliments colorits! Es pot fer servir com a tapa, com a entrant o amanida o com en el meu cas , com a plat únicPassos per fer un POKE BOWL:Aquest porta una base d'arròs salvatge, edamame, wakame, salmó marinat en soia i sèsam, pastanaga, raves, alvocat i ceba tendra.Elegir un bol bonicPreparar una base d'arròs, pasta o amanida I perquè no quinoa, arròs integral, basmati etc..Elegir una proteïna, normalment, salmó, tonyina o pop. Deixar marinar el peix en sèsam i soia. Si sou vegetarians podeu fer servir tofu. O perquè no, gambes, o pollastre ? al vostre gustAcompanyar de toppings: pastanaga, cogombre, algues, blat de moro, edamame. Imaginació al poder!Amanir. Amb salsa o vinagreta, wasabi etc...I finalment, podeu acabar amb sèsam, ceba fregida, ceba fresca etc. El concepte de poke bowl s'obre a moltes possibilitats. Per construir un plat increïble, cal barrejar textures, frescor, colors i equilibri. Aquest per exemple, té ingredients més mediterranis que asiàtics !Enjoy it !

    Anar al blog