AperitiusAperitiu d’anxova amb oli de caviarIngredients:1 llauna d’anxovesOli de caviarGerdsCullereta de guacamole amb mango i magranaIngredientsPel guacamole:1 alvocat½ llima en suc1 mango1 magranaOli, sal i pebre blancElaboració1. Emulsionem tots els ingredients del guacamole i reservem.2. Posem el guacamole en una cullereta i decorem amb la magrana.3. Es pot adornar també amb una mica de germinats.Primer platAmanida tèbia amb flam de foie i boletsIngredients1 barreja d’enciams1 bossa de germinats300 g de fetge d’ànec3 ous5 cullerades de nata líquidaMantega200g de boletsSal, pebre i nou moscada30 g de pinyonsElaboracióFlam de foie1. Triturem els ous, el fetge, la nata, la sal, pebre i nou moscada i reservem.2. Untem motllos o flameres amb la mantega i una mica de pa ratllat.3. Afegim la barreja i ho posem al forn al bany maria uns 20 min. 160-180ºBolets1. Tallem els bolets a juliana2. Els passem per la paella amb sal, pebre, una mica d’oli i julivertMuntatge del plat1. Posem una base enciams variats.2. Hi barregem els bolets.3. Posem al damunt un flam de foie a cada plat4. Decorem amb els germinats pel damunt i un pinyons saltejatsSegon platRoast Beef amb puré de moniato i castanyes Ingredients1 Kg de vedella (culata o mitjana)4 talls de cansalada ibèricaSuc d’una llimona4 cull soperes d’oli4 cull soperes de CognacSalPebrePel puré: (els mateixos ingredients que el de l’aperitiu)300 g de castanyesSuc de llimonaOliSalsa Perrin’s1 mica de CognacElaboració1. Deixem la vedella macerant durant tota la nit amb llimona, oli, pebre i Cognac.2. Passat el temps l’emboliquem amb la cansalada i la deixem coure al forn ben calent 20 minuts3. Traiem la cansalada, afegim sal i el suc de la maceració i es deixa coure 10 minuts més.4. Deixem reposar 5 minuts i ja es pot servir.5. Si es vol es pot tallar abans de servir i menjar fred.6. L’acompanyarem amb el puré de moniato i les castanyes saltejades.Castanyes1. Les posem en un pot amb aigua i les deixem bullir 4-5 minuts.2. Les escorrem i reservem.3. En el mateix pot posem una mica d’oli, una mica de Cognac, un parell de culleradetes de suc llimona i salsa Perrins.4. Ho deixem reduir una estona i afegim les castanyes.PostresCoulant de torróIngredients1 barra de torró de Xixona de 200g60 g de xocolata blanca4 ous75 g de farinaMantegaElaboració1. Encamisem unes flameres amb mantega i farina.2. Desfem al bany maria la xocolata blanca3. Ratllem el torró 4. Barregem la xocolata, el torró i els ous.5. Passem una mica la farina per la paella i l’ajuntem.6. Ho triturem tot junt.7. Omplim els motllos i els posem al forn de 8 a 10 minuts. 8. Acompanyem el coulant amb una mica de gelat o unes estrelles de carambola o un gotim de rosella.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació