Esfera

  • L'hort d'en Pollet

    Salmo marinat amb soia, mel, all, cayena i sesam! Recepta guanyadora!

    Fa uns dies hi va haver un concurs a la ràdio, a RAC1, al programa Tot és possible , dins la secció de la Mireia Carbó !La temàtica receptes de peix fàcils i el premi super atractiu ! un un curs/taller de cuina a l'Escola de Cuina de Mireia CarbóEls que em coneixeu sabeu que sóc molt de peix i també de les receptes fit i si pot ser, amb no massa ingredients,,,, que m'estresso... així, dit i fet ! Vaig enviar aquesta recepta i amb gran alegria ... vaig guanyar :-)Aquí va la recepta !Salmó marinat amb soia, mel, all, cayena i sèsam!1. Deixem marinar el salmó 1 hora, amb la soia, mel, all, cayena i sèsam2. Encenem el forn, dalt i baix, a 250 graus. Coem les cebes tallades en 4 parts 10 m al forn, posades a una safata3. Afegim els tomàquets cirerols tallats per la meitat, i col·loquem el salmó a sobre amb la marinada i coem 15 m al forn! Podeu afegir uns espàrrecs verds.4. Servir Podeu afegir un polsim de sal, en compte, la soia és salada, o un polsim de pebreCom veieu molt simple, "sanito" i ràpid ! Ara em queda gaudir del meu premi, què de ben segur el bon fer i la diversió estant assegurats !Us animo a que seguiu el programa de la Mireia i si podeu gaudiu dels seus tallers !!!Petonets ! i proveu la recepta :-)PD: ara mateix hi ha un altre concurs en marxa

    Anar al blog