Doncs més ràpid i deliciós, crec que no és possible i sobretot ben fit !En primer lloc, congelarem 48 hores els tacos de tonyina i salmó per evitar els anisakis.Quan vulguem preparar la recepta, trèiem els troços de salmó i tonyina una hora abansAnem tallant a contrafibra i els deixem marinar en dos bols o plats diferents. La marinada consisteix en 1 cullerada de sake, 1 cullerada de mirin, gingebre ratllat, 3 cullerades de soia baixa en sal. Ho deixem uns 10 minuts.Mentre preparem rentem i tallem en quadres un tomàquet rosa de Barbastro ( o un altre tipus de tomàquet que us agradi ) i el posem en un bol a marinar amb tàperes, cogombrets , ceba tendra ( que podeu deixar remullant en aigua, si la trobeu massa forta) i mig alvocat. Amanim amb oli, sal grossa i vinagre de Módena, deixem reposar uns 5 minuts Emplatem tot plegat i servim !
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació