Esfera
-
Hort Serratosa
Sopa de remolatxa. Per a qui li agrada, i per a qui no li agrada la remolatxa
Ens hem enamorat d’aquesta recepta. L’hem provat amb paladars reticents a la remolatxa, i ha triomfat. Anoteu:- 4 remolatxes- 4 tomàquets- Entre un quart i mig got (d’ aigua) d’oli- Sal- Mig cogombre- 1 Pebrot verd petit- 1 dent d’allBulliu les remolatxes sense pelar. Uns 20 minuts. Un cop cuites, peleu-les. Veureu que la pela surt sola. A continuació, barregeu-les amb els tomàquets madurs pelats i la resta d’ingredients, i tritureu-ho amb la batedora. Afegiu-hi aigua fins que obtingueu la textura que més us agradi. Serviu-la ben freda, com un gaspatxo tradicional.Salut! -
HORT VIU Agricultura Ecològica
Sopa de remolatxa. Per a qui li agrada, i per a qui no li agrada la remolatxa
Ens hem enamorat d’aquesta recepta. L’hem provat amb paladars reticents a la remolatxa, i ha triomfat. Anoteu:- 4 remolatxes- 4 tomàquets- Entre un quart i mig got (d’ aigua) d’oli- Sal- Mig cogombre- 1 Pebrot verd petit- 1 dent d’allBulliu les remolatxes sense pelar. Uns 20 minuts. Un cop cuites, peleu-les. Veureu que la pela surt sola. A continuació, barregeu-les amb els tomàquets madurs pelats i la resta d’ingredients, i tritureu-ho amb la batedora. Afegiu-hi aigua fins que obtingueu la textura que més us agradi. Serviu-la ben freda, com un gaspatxo tradicional.Salut!