Esfera

  • Hort Serratosa

    Sopa de remolatxa. Per a qui li agrada, i per a qui no li agrada la remolatxa

    Ens hem enamorat d’aquesta recepta. L’hem provat amb paladars reticents a la remolatxa, i ha triomfat. Anoteu:-          4 remolatxes-          4 tomàquets-          Entre un quart i mig got (d’ aigua) d’oli-          Sal-          Mig cogombre-          1 Pebrot verd petit-          1 dent d’allBulliu les remolatxes sense pelar. Uns 20 minuts. Un cop cuites, peleu-les. Veureu que la pela surt sola. A continuació, barregeu-les amb els tomàquets madurs pelats i la resta d’ingredients, i tritureu-ho amb la batedora. Afegiu-hi aigua fins que obtingueu la textura que més us agradi. Serviu-la ben freda, com un gaspatxo tradicional.Salut!

    Anar al blog

  • HORT VIU Agricultura Ecològica

    Sopa de remolatxa. Per a qui li agrada, i per a qui no li agrada la remolatxa

    Ens hem enamorat d’aquesta recepta. L’hem provat amb paladars reticents a la remolatxa, i ha triomfat. Anoteu:-          4 remolatxes-          4 tomàquets-          Entre un quart i mig got (d’ aigua) d’oli-          Sal-          Mig cogombre-          1 Pebrot verd petit-          1 dent d’allBulliu les remolatxes sense pelar. Uns 20 minuts. Un cop cuites, peleu-les. Veureu que la pela surt sola. A continuació, barregeu-les amb els tomàquets madurs pelats i la resta d’ingredients, i tritureu-ho amb la batedora. Afegiu-hi aigua fins que obtingueu la textura que més us agradi. Serviu-la ben freda, com un gaspatxo tradicional.Salut!

    Anar al blog