Esfera

  • L'hort d'en Pollet

    Tagliatelle amb cloïsses. No Diet

    Us porto una recepte diet, que acostumo a fer el dia abans d'una cursa... m'encanta! Les quantitats són lliures, les anomeno a manera orientativa Ingredients (2-3 racions)all --> he posat 4 alls tendrestomàquet --> un pot de tomàquet sencer natural d'un kgespaguetis --> 250 gr de tagliatelle als espinacscloïsses --> en el meu cas 400gr. de rossellonesolisal ( amb moderació)pebrejulivertPreparacióRentar les cloïsses i deixar-les amb aigua freda i sal perquè deixin anar la sorra. Com a mínim una hora. Rentar i assecar el julivert. Tallar petitonet Sofregir amb cura l'all perquè no es cremi ( dona gust amarg si es crema !!)Afegir el tomàquet i deixar coure uns 20 m, que caramel.litzi una mica, afegir una mica de sal, pebre i si és àcid un pel de sucre morè o sacarinaPosar abundant aigua calenta en una olla i afegir una mica de salBullir els taglaitelleMentre escalfar una paella per obrir les cloïsses. Quan la paella estigui calenta, afegir les cloïsses i tapar . Que és obrin al vapor, aproximadament un parell de minuts. Tancar el foc i afegir una mica de julivert tallatAfegir les cloïsses al sofregit de tomàquet. Afegir també el suc però colat, per no afegir si ha quedat un resta de sorraQuan els taglaitelle estiguin cuits (uns 7 minuts, al dente) escórrer en un colador i afegir al sofregit de tomàquet i cloïsses.Donar un parell de voltes i servir

    Anar al blog