Esfera

  • Hort Serratosa

    Zarangollo

    Avui us proposem una recepta típica de l’horta murciana, un remenat que anomenen “Zarangollo”Ingredients per a dues racionsDues patates mitjanesUn carbassó mitjàUna ceba mitjanaDues dents d'allDos ousOli i salElaboracióEs tallen les patates (pelades),  el carbassó i la ceba a daus, procurant que siguin més o menys de la mateixa mida.En una paella amb oli d'oliva verge, es fregeixen les patates i els dos granets d'all sencers i sense pelar, només se'ls hi dóna un cop per tal que es trenquin una mica i deixin sortir l'aroma. Quan les patates ja estan al seu punt de fregides (no han de quedar dorades), es retiren de la paella i es posen en la plata de servir i es salen.Amb el mateix oli es fregeix la ceba i el carbassó. Mentre es van fent, es baten els dos ous. Quan la ceba i els carbassons estan al seu punt de fregit (transparents), es salen i s’hi afegeixen els ous batuts. Es va remenant tot amb una cullera de fusta fins que l'ou qualli.Es treu la paella del foc i el remenat es posa per sobre de les patates, reservades a la plata de servir.Es pot menjar calent o fred. La patata i l'ou fa que sigui un plat que omple bastant, però fàcil de digerir. Per aquest motiu, és ideal com a plat únic de sopar d'estiu.A la cistella d’aquesta setmana hi trobareu-Enciam -Ceba semiseca-Porros-Tomàquets pera-Pastanagues-Carbassó-Remolatxa/Colrave (Qui tingui preferències que ho digui)Excedents (podeu canviar un màxim de dues de les hortalisses anteriors per alguna d'aquestes o demanar-ne més quantitat d'alguna altra): bledes, ceba tendra i patates.Us recordem que aquest proper dissabte, a les 10, fem jornada de portes obertes a Serratosa (Masies de Voltregà). Confirmeu assistència!Salut i fins la propera! 

    Anar al blog

  • HORT VIU Agricultura Ecològica

    Zarangollo

    Avui us proposem una recepta típica de l’horta murciana, un remenat que anomenen “Zarangollo”Ingredients per a dues racionsDues patates mitjanesUn carbassó mitjàUna ceba mitjanaDues dents d'allDos ousOli i salElaboracióEs tallen les patates (pelades),  el carbassó i la ceba a daus, procurant que siguin més o menys de la mateixa mida.En una paella amb oli d'oliva verge, es fregeixen les patates i els dos granets d'all sencers i sense pelar, només se'ls hi dóna un cop per tal que es trenquin una mica i deixin sortir l'aroma. Quan les patates ja estan al seu punt de fregides (no han de quedar dorades), es retiren de la paella i es posen en la plata de servir i es salen.Amb el mateix oli es fregeix la ceba i el carbassó. Mentre es van fent, es baten els dos ous. Quan la ceba i els carbassons estan al seu punt de fregit (transparents), es salen i s’hi afegeixen els ous batuts. Es va remenant tot amb una cullera de fusta fins que l'ou qualli.Es treu la paella del foc i el remenat es posa per sobre de les patates, reservades a la plata de servir.Es pot menjar calent o fred. La patata i l'ou fa que sigui un plat que omple bastant, però fàcil de digerir. Per aquest motiu, és ideal com a plat únic de sopar d'estiu.A la cistella d’aquesta setmana hi trobareu-Enciam -Ceba semiseca-Porros-Tomàquets pera-Pastanagues-Carbassó-Remolatxa/Colrave (Qui tingui preferències que ho digui)Excedents (podeu canviar un màxim de dues de les hortalisses anteriors per alguna d'aquestes o demanar-ne més quantitat d'alguna altra): bledes, ceba tendra i patates.Us recordem que aquest proper dissabte, a les 10, fem jornada de portes obertes a Serratosa (Masies de Voltregà). Confirmeu assistència!Salut i fins la propera! 

    Anar al blog