Esfera

  • Plataforma Som Lo Que Sembrem

    25 d'octubre: Pep Tuson i José Ramon Olarieta a la Fira d'Alimentació i Salut

    5 D’OCTUBRE: PEP TUSON I JOSÉ RAMON OLARIETA A LA FIRA D’ALIMENTACIÓ I SALUT Us convidem a les dues xerrades que Som lo que Sembrem Ponent promovem a la Fira d’Alimentació i Salut que es celebra a Balaguer els dies 24 i 25 d’octubre. D’aquesta manera aprofitem la fira per trobar-nos, debatre i posar-nos a actuar sobre aquestes i altres temàtiques. Venen temps de refer les coses, radicalment, de baix a d’alt, i la pagesia i l’alimentació no poden quedar-ne al marge. [DIUMENGE, 25 D’OCTUBRE – Pavelló Firal de la Inpacsa- Sala 3] 17:00 h. – Glifosat i altres biocides: ara és l’hora d’aturar-los >> José Ramón Olarieta, professor de la UdL i membre de Som lo que Sembrem L’any en que la OMS ha posat l’herbicida glifosat a la llista de possibles cancerígens i l’any en el que la UE torna a aplaçar-ne la revaluació dels seus efectes, Som lo que Sembrem rellança la campanya per forçar-ne la retirada del mercat.  A més, de totes les informacions sobre aquest i altres biocides, presentarem un nou dossier informatiu dirigit a fer més fàcil la lluita contra aquests verins. 18:00 h. – És possible l’autonomia alimentària de Catalunya? >> Pep Tuson Valls, Enginyer Tècnic Agrícola. Va treballar extensió agrària i posteriorment a l’oficina comarcal de del Departament d’Agricultura del Berguedà fins a la seva jubilació. Sovint parlem de la sobirania alimentària com una alternativa a l’actual sistema agrari i alimentari. Però és possible que el nostre país sigui autosuficient en la producció d’aliments? Pep Tuson ha fet un estudi i una proposta de com fer-ho possible i ens la vindrà a explicar per poder-la debatre. http://alimentacioisalut.com/portfolio-items/es-possible-lautonomia-alimentaria-a-catalunya/ Tota la informació sobre la fira a: http://alimentacioisalut.com

    Anar al blog