Esfera

  • L'hort d'en Pollet

    Albergínies Fit !

    Ideal com a entrant o plat únic, low carb !Pre-escalfem el forn, a dalt i a baix, a uns 200º C. Netegem les albergínies ( aproximadament una per cap, depenent si és plat únic o no) i les tallen en llesques d'un centímetre)Les disposem sobre una safata (apta per forn) i li posem una mica de sal i una mica d'oli , però usant oli en spray per utilitzar el mínim possible.Les deixem al forn uns 20 m. Mentre rentem i tallem uns tomàquets cirerols, ( si poseu 1 albergínia, doncs un 12-15 tomàquets).Treiem la safata del forn i afegim els tomàquets, una miqueta més de sal i oli en spray, pebre i les herbes que més us agradin. En el meu cas, era un  molinet d'herbes amb orenga, romaní, farigola....Afegim dues cullerades de tàperes ( mmmm, m'encanten ...). Ho deixem coure tot plegat uns 10 m.Tornem a treure la safata i afegim mozzarella fresca però light !!!!! i una culleradeta de formatge ratllat light..Ho deixem gratinar uns 5 minuts i servir !Aquest dia vaig fer servir albergínies, tomàquets i tàperes ecològiques !La sal faig servir sal rosa de l' Himàlaia o sal baixa en sodi 

    Anar al blog