Esfera

  • L'hort d'en Pollet

    Amanida de ruca, poma, vedella i salsa de cúrcuma

    Aquesta recepta la podeu fer amb filet de vedella, bistec o aprofitant vedella d'una altra recepta, per exemple, jo he aprofitat roast beef d'un altre dia !Prepareu la salsa de cúrcuma amb un iogurt desnatat, una culleradeta de cúrcuma en pols i una culleredeta de mel. De fet, les proporcions són una mica al vostre gust.Saltegeu en una paella la vedella tallada a tires. Salpebreu. Netegeu la ruca i disposeu en un plat, a sobre, poma tallada en bastonets, jo en el meu cas, golden. Afegiu la vedella i una mica de ceba fregida , tipus IKEA. Finalment, un rajolí d'oli d'oliva extra verge i  la salseta per acompanyar .Simple, ràpid i healthy !Podeu canviar el tipus de carn, per exemple pollastre o filet de porc i us quedarà igual de bé. Així com si canvieu la ruca per canonges o mesclum !

    Anar al blog