Esfera

  • Agricultura- Ecològica

    Especulació dels aliments

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Diari del pagès: Prevenció de grans gelades a tot el territori català

    Davant la previsió de temperatures molt baixes durant els pròxims dies, i, per tant, fortes gelades que poden afectar els conreus agrícoles catalans, el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural recomana a tots els agricultors i ramaders extremar les mesures de prevenció. Aquest missatge també s’ha fet arribar a les Agrupacions de Defensa Vegetal (ADV) perquè el traslladin a tots els seus agricultors.

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    La paradeta

    La paradeta acabada de obrir oferint els productes frescos als seus estimats clients

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Plujes al parc agrari del Baix Llobregat

    Bon dia seguidors i seguidores de l'agricultura,Avui ens hem despertat amb un cel ben carregat de pluja, de trons i de llamps. Aquestes pluges podem dir que ens han afectat a tots aquells que hem fet les plantacions d'hortalices com els enciams, les escaroles, el julivert... donat que la pluja ha sigut molt intensa i amb molta quantitat i, això ens ha perjudicat. Les fulles han arribat a enterrar-se amb el fang, això si, a totes aquelles persones que no hagueu plantat encara, avui i demà, són els dies oportuns per plantar perquè tindreu la terra en unes condicions d'humitat molt favorables.

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    La paradeta nova opertura !

    La Paradeta "Casa Blanca" ha obert les seves portes desprès de 5 mesos tancada per problemes interns causats per les collites i aquests temps de crisi, però hem tornat per servir als nostres clients. Molts heu enviat peticions perquè tornéssim, i això s'ha d'agrair perquè això ens alimenta les ganes de reprendre aquest negoci amb més ganes i oferir-vos millors preus i més qualitat en els nostres productes.

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    La paradeta (la casa blanca) JjHe

    La paradeta ( la casa blanca) informa que:obrim tots els caps de setmana de 9:30 a 14 aprox

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Diari del pagès (plantar enciams,bledes,espinaques...)

    Hola seguidors,Aquests dies enrere que no he pogut actualitzar-ho. Hem estat plantant de cara a l'hivern, els enciams, les bledes, els espinacs... perquè d'aquesta manera preparem les collites per vendre els nostres productes a la Paradeta, que per cert està tenint un gran èxit!! moltes gracies a tots i totes que la visiteu. Ara també podeu trobar la Paradeta al facebook !!Els seguidors més veterans ja saben com sembrem, però pels nou vinguts.

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Pa ecològic 100%

    Hola seguidors he aquets dies he provat un pa nou patentat el qual ja a començat a comercialitzar. És un pa 100% natural sense levadura, sense conservants, ni colorants,ni grasas... és a dir un pa 100 % ecològic aquest pa l'he provat jo i us ho dic sincerament és un pa, pa mai havia provat un pa tant tradicional i natural si esteu interessats en comprar aquest pa o voleu inf. entreu a www.pandeana.

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Obrim una nova paradeta

    Hola seguidors,Hem obert una nova paradeta al mateix Parc Agrari del Baix Llobregat a Gavà uns camins agricoles més adalt , es troba a peu de carretera, més concretament , a l' Avinguda del Mar de Gavà. Es pot entrar amb el cotxe. Us adjunto el mapa. No té pèrdua. Atenció : la Paradeta del Camí de la Pineda queda tencada temporalment fins la Setmana Santa, pero tot continua igual , l'únic que canvia és la localització.

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Grans plujes a Gavà

    Hola seguidors , Estem patin unses fortes plujes i aixó pot anar molt malament per les plantacións espero que no us hagi causat moltes destroces aqui a gava demoment no moltes peró estem en alerta segons protecció civil fins avui per la tarda . Aqui teniu l'informe de protecció civil : http://www.gavaciutat.net/Uploads/docs/alertadiv.pdf

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    diari del pagès (plantar alls tendres)

    Hola seguidors ,Ens hem posat mans a la obra en plantar coses de temporada d'hivern ja que sinó no tindriem res per vendre . El primer que hem plantat a sigut els alls tendres que els vam comprar a la agropercuaria de gava i baix llobregat s.l . que els venen amb uns sacs ja desgranats i llestos per plantar , aleshores hem agafat el tracor petit i hem enganxat la maquina que fem servir per sembrar les patates i hem abocat els alls de sembra a la maquina i amb un trevallador , jo i el Jose Hernandez els hem anat sembran .

    Anar al blog

  • Agricultura- Ecològica

    Diari del pagès (collir melons)

    Hola seguidors , Aquets dies enrera hem estat molt liats collir el gran melonar que hem tingut aquest any , hem agafat uns 3 o 4 remolcs de melons i son molt molt dolços aixi que si voleu algun ja sabeu a la paradeta en tenim i molts .Per collir-los no te indicadors com les sindries sino que segons la taca que te groga de que no li a tocat el sol i el color verd mes intens i unes petites rayes que s'ha li fan a la pell es el que va indicante si ja es poden agafar o no .

    Anar al blog