(Document Number: IP/08/1931 Date: 10/12/2008La Comissió Europea ha arribat a un acord sobre una Comunicació encaminada a millorar el funcionament de la cadena alimentària i reduir els preus de consum. Encara que els preus dels aliments han experimentat un descens considerable des dels nivells rècord assolits a començaments d'any, les causes subjacents de l'augment dels preus dels productes agrícoles bàsics a mitjà termini -restriccions normatives, insuficient competència i especulació, entre d'altres- no han desaparegut i és precís abordar-les.
Pitgeu a dalt per llegir l'articleMite i realitat de l’agricultura ecològicade Francisco Garcia OlmedoEn aquest article l’autor desgrana alguns dels principis en els quals s’han basat els diversos corrents de l’agricultura ecològica, sovint més filosòfics que agronòmics i els contrasta amb estudis científics per escatir fins a quin punt estan basats en fets demostrables i fins a quin punt en dogmes.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació