Esfera

  • El meu hort

    [sense títol]

    He estat privada de poder

    Anar al blog

  • El meu hort

    El meu hort, estat actual

    L'hort encara que no es pot regar gaire

    Anar al blog

  • El meu hort

    apunt sobre l'hort

    Fa temps que no poso res al blog, he estat de viatge, al tornar les tomaqueres tenen les fulles seques i grogosses encara que els petits

    Anar al blog

  • El meu hort

    Aigua i hort

    Aquests any si no plou més hi haurà poca aigua doncs no ha nevat suficient. La Cascada de Calomarde està en aquestes condicions actualment, a l’estiu estarà pitjor, i els riuets i fonts estan gairebé seques.Ja he plantat tomaqueres i pebroteres dins l’hivernacle.Aprofitant que aquesta setmana la lluna estava decreixent i diuen que és millor per plantar, he fet la plantació de les patates, a veure com aniran aquest any.

    Anar al blog

  • El meu hort

    Cagurrias o colmenillas

    Cagurrias o colmenillasAvui aprofitant que el cel estava una mica clar

    Anar al blog

  • El meu hort

    Comencem a plantar?

    Anar al blog

  • El meu hort

    Taula de cultiu

    Ja es nota la primavera i el bon temps, per fi la taula de cultiu va omplint-se de la verdor de les hortalisses plantades.Les tomaqueres que tenia en el planter - hivernacle, han crescut moltísim i algunes tenen ja alguna flor, ara faré tard per trasplantar-les. Espero que pugui fer-ho, encara es aviat per plantar-ne al hort de terra, allà les nits són molt fredes i la terra no està preparada.

    Anar al blog

  • El meu hort

    No als trangenits, llavor ecològica

    Molt interessant per saber que hem de guardar les llavors, i la política que porten les grans empreses.

    Anar al blog

  • El meu hort

    Tocats de l'hort

    Aquí estan els programes emesos de: Tocats de l'hort.És interessant tenir-los en compte per aprendre'n una mica més.

    Anar al blog

  • El meu hort

    La taula de cultiu

    He tingut la grata sorpresa de que al vidre de la porta de la galeria, si ha plantat una llagosta gegant, sembla mentida com pot agafar-se al vidre, després va anar saltant a les finestres del costat. Les temperatures d’aquest any no ajuden a que es pugui treure tant de profit a la taula de cultiu, costa molt que creixin les plantetes allà posades, des de gener que vaig plantar els enciams, ja haurien de estar per menjar, i sembla que els hagi plantat ahir.

    Anar al blog

  • El meu hort

    Potatge de verdures

    Com a l'hort hi ha poques novetats, us poso una recepta feta amb les bledes que encara tinc congelades. Fregir ceba tallada petita, pastanaga també a dauets, si es vol també pebrot, i tomaquets, posar a la paella en aquest ordre a mida que es vagin fregint. Després li posem bledes ja cuites i cigrons (o mongetes ja cuites, poden ser de pot). Ho deixem tot uns cinc minuts per que agafi gust. (Jo les bledes quan estan fresques, jo les tinc de l’hort urbà, si n’hi ha massa les escaldo i les congelo, així les tinc ja cuites per un dia que tingui que cuinar ràpid, però es pot fer també amb les comprades)

    Anar al blog

  • El meu hort

    Fira de la Candelera

    A Molins de Rei ja han arribat a la 161 fira de la Candelera, malgrat no hi ha tanta maquinaria agrícola, planter ni bestiar com hi havia en les primeres edicions, encara els petits hortelans podem trobar-hi alguna cosa per els nostres cultius.

    Anar al blog