Esfera

  • L'hort d'en Pollet

    Rap amb pebrot del piquillo a la vainilla i oli de festucs

    Un nom molt llarg,

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Busy People's Bread

    I saw this recipe on canal cocina in the show “La cocina natural de Annabel”. Immediately, I thought that this one would be a success.It’s a perfect recipe to start baking bread. It

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Pa ultra ràpid (busy people's bread)

    Aquesta recepta la vaig veure a canal cocina, al programa La cocina natural de Annabel i immediatament vaig pensar que seria un èxit. És un pa ideal per començar, sense temps de llevar i sense operacions complicades de pastar. El llevat és fa en el mateix forn i el pastat, simplement barrejar amb una espàtula i prou !!!!A part queda absolutament deliciós !!!! Les mesures americanes i angleses solen està mesurades en tasses, culleres i culleretes.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Coulants de xocolata negra

    Últimament estic triomfant amb les postres ! A la primera :-)Avui unes postres noves, un clàssic que no havia fet mai, però crec que han vingut per quedar-seEs poden deixar mig fetes, en porcions individuals, congelades i treus les racions que necessites, unes postres delicioses sempre a punt !!Amb aquesta quantitat m'han sortit exactament 11 coulants. He usat flameres de paper d'alumni, de mida estàndardEn aquestes postres, els convidats esperen als postres.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Flam de mango

    Aquesta recepta és una variació del la recepta que vaig publicar de flam de cafè. Es tracta d'afegir tres cullerades de melmelada de mango ( que sigui ecològica o el més natural possible, jo he fet servir Santiveri) i aleshores rebaixar una mica el sucre perquè no quedi tan dolç.La resta igual !!!! Ingredients1/2 litre de llet5 ous3 cullerades de sucre3 cullerades de melmelada de mango, naturalcaramel líquidPreparacióPosem la llet en una gerreta, l'escalfem al microones durant 3 minutsRetirem i deixem temperarAfegim a la llet, la melmelada, la resta de sucre i els ous.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Alla putanesca...

    Aquesta salsa per pasta l'acostumava a fer molt fa anys, i ara li he tornat a agafar el gust.Quedem una mica picants ( m'encanta el picant !!!) i porta tàperes, olives, gustos que també m'agraden molt. A més, són fàcils i molt i molt ràpids de preparar. Normalment es fan amb spaghuetti però a mi m'agrada més les tagliatelle.Veureu que faig bastanta salsa encara que sigui per dos, ja que acostumo a fer la pasta com a plat únic, acompanyat d'amanida.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Mones 2014 !!!

    Aquests dies la xarxa ha bullit amb mones !!!! Us ensenyo amb retard les que he fet aquest any !!Aquest any les mones que he fet han estat amb base del iogurt, banyades amb almívar, melmelada ecològica ( de taronja o préssec) cobertura sacher.A part he fet aquesta amb un motlle del gadgets cuina, déu n'hi do

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Brownie de xocolata blanca

    Potser una de les postres més fàcils i més bones que he fet. A més, ha estat totalment improvisats, m'han convidat a sopar i he quedat que portava les postres.Aleshores, els meus anfitrions són uns amants de la xocolata, però després de les mones quelcom amb xocolata negra no em venia de gustHe improvisat, doncs tampoc sabia quina recepta fer i ha quedat super-genial a la primera, us recomano que el proveu ;-)Ingredients1 rajola de xocolata blanca fondant ( en el meu cas Nestle postres) uns 180 gr.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Coca del iogurt, estil pollet

    Torno a publicar amb un clàssic, la coca del iogurt.Us explico com la faig jo, en el meu cas l'important és l'ordre !!!! La gràcia d'aquesta coca és que s'usa un iogurt buit per mesurar els ingredients.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Flam de cafè

    Avui unes postres clàssic amb un toc, el del cafè ! Tot i que no soc molt de dolç, m'encanten les postres amb ou, flams, cremes pastisseres ....Aquest és molt fàcil de fer !Ingredients1/2 litre de llet5 ous5 cullerades de sucre i una baina de vainilla o 4 cullerades de sucre i una de sucre de vainilla1 cullerada de cafè soluble ( en el meu cas descafeïnat) caramel líquidPreparacióPosem la llet en una gerreta amb el sucre avainillat o l'interior de la baina de vainilla i l'escalfem al microones durant 3 minutsRetirem i deixem temperarAfegim a la llet, la resta de sucre i els ous.

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Pa de muesli. #ComandoPanarra de Panes Creativos

    Arran que em van regalar el llibre de Panes Creativos de Daniel Jordà, formo part d'un grup de facebook anomenat

    Anar al blog

  • L'hort d'en Pollet

    Tagliatelle alle vongole

    Aquesta pasta és una recepta típica italiana, potser poc coneguda, però amb 4 ingredients fereu un plat de luxe.Jo l'he aprés del blog la pasta pels catalans, encara que jo obro sempre a part les cloïsses: un xic de sorreta ens pots arruinar el plat. A part he canviat el spaguettis per tagliatelle, això va a gustos, però a mi m'agrada més la pasta així, més ampla, fins i tot el pappardelle.

    Anar al blog