Esfera

  • Picanorablog

    ::::: ESCOLA D'ENVELLIMENT ACTIU :::::

    Enllacem les fotos de la sessió que hem realitzat en el Marc de les activitats de l\'Escola d\'Envelliment Actiu que organitza la Fundació Roure:  https://www.facebook.com/pg/hortetdelforat.huertourbanocomunitario/photos/?tab=album&album_id=914791708624381

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Taller de bombas de semillas y Guerrilla Hortícola en la Plaza del Forat

    1)Taller de bombas de semillas  de arcilla\"Nendo Dango\" 21/3 y guerrilla hortícola del forat 24/3Celebramos el primer dia de primavera con este taller gratuíto Lugar : Hortet del Forat Dia: 21 de marzo 2017 Hora: 16.30 \"Taller de bolas de arcilla\"Impartido por: Maia y MariaEn colaboración con Permacultura BarcelonaEl taller consiste en la creación de unas bolas de arcilla, compost y una mezcla de  semillas siguiendo la técnica del \"Nendo Dango\" elaborada por Fukuoka uno de los padres de la permacultura.

    Anar al blog

  • Picanorablog

    WORK IN PROGRESS

    ::::::  WORK IN PROGRESS  ::::::Us presentem una mostra del treball dut a terme aquestes setmanes en el marc del programa Construeix-te, de la Fundació Comtal. Esperem que sigui l\'inici d\'una llarga col·laboració amb #lhortetdelforat i el Casal de Barri El Pou de la Figuera! Moltes gràcies! Esperem ansioses l\'arribada del mobiliari nou! ?? 

    Anar al blog

  • Picanorablog

    [sense títol]

    De tant en tant, els dimarts coincidim amb membres del Taller Sant Jordi. Avui han feinejat la seva parcel·la, han regat la resta i han col·laborat amb el trasllat de la compostadora al magatzem! ;) Gràcies!

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Feliz 2017!!!!!!!! / 7ENE-Jornada publica de trabajo en el huerto

    Feliz 2017!!!!!!!!Lo celebramos el 7 del próximo año en nuestra preciosa huerta vecinal!Trabajaremos todos juntos para hacer una reestructuración del espacio el dia 7 de enero esperamos un montón de duendes magos ya descargados de regalos para que vengan a disfrutar de nuestro huerto dando un \"Cop de mà\" os esperamos desde las 10h de la mañana comeremos\"de traje\" en el huerto y hasta que nos den la uvas!! Iremos actualizando esta entrada con más detalles si quieres más info o participar  puedes escribir con tu télefono a elhortetdelforat@gmail.

    Anar al blog

  • Picanorablog

    [sense títol]

    NOU HORARI DE TARDOR-HIVERN D\'ATENCIÓ I TREBALLDurant la tardor-hivern ens trobareu els DIMARTS de 15:00h a 17:00h. Vine i participa! #lhortetdelforat necessita les teves mans! 

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Ocho de Octubre! ENCUENTRO DE HUERTAS COMUNITARIAS DE BARCERLONA

    Sábado ocho de Octubre,HORTET DEL FORAT ENCUENTRO DE HUERTAS COMUNITARIAS DE BARCERLONA(Ubicación: https://goo.gl/maps/9MhGoNZG9Pz) 10h Montaje. (Voluntarios, todos ) y Desayuno  11h Durante toda la jornada (espacio interior del huerto y entrada) .... Puesto de intercambio de plantel y semillas.  BibliHorteca! libros de consulta especializados Mapa y fichas de huertos:(Entrada)Tablón de necesidades y puntos fuertes para ser rellenado por los huertos y sus participantesTablón de anuncios!   RECLAMA! recogida de consignas para la bicicletada polinizadora del APLEC del sábado 15 de octubre 12h -14:30h Presentación + Charla + Dinàmica entre huertas \"Estado actual de los huertos comunitarios\".

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Jornades de treball a #lhortetdelforat i agenda

    Tornen les jornades de treball a #lhortetdelforat Mentre es mantingui la calor intensa ens trobareu els dimecres a partir de les 19h del vespre.Si voleu ajudar a regar o col·laborar d\'altres maneres sou benvingudes! Per contactar amb nosaltres escriviu a elhortetdelforat@gmail.com o truqueu al casal de barri en horari d\'atenció al públic (dilluns, dimecres i divendres de 10 a 14 i de 16 a 20h)  al 93 268 99 75 / 618 26 26 47 AGENDA SETEMBRE /OCTUBRE 2016- SETEMBRE: (Tots els dimecres jornada oberta de treball 19h.

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Com fan el planter ecològic professional? #Sorteig

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Com fan el planter ecològic professional? #Sorteig

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Com fan el planter ecològic professional? #Sorteig

    Anar al blog

  • Picanorablog

    Com fan el planter professional? #Sorteig

    Anar al blog