Esfera

  • Treballant la terra

    Dynamis a l'Àgora del Marketplace de Tandem

    El passat dia 16 de Novembre de 2012 al Jardí Botànic de Barcelona en una trobada entre empreses i entitats del tercer sector ambiental de Catalunya.Dynamis vam poder explicar el projecte a l\'Àgora del Marketplace de Tandem Ens va agradar molt la jornada, i va ser molt profitosa! 

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Dynamis amb l'Economia del Bé Comú

    Dynamis amb l\'Economia del Bé ComúDynamis participarà a la presentació de l\'EBC al Fòrum d\'Activa21 El proper dia 30 de novembre al vespre al Casino de Vidreres (Girona)Consulta el Programa al Facebook.O descobreix l\'Economia del Bé Comú amb elvídeo del Singulars de TV3

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Ja tenim servei de dinamització del mercat virtual de Saviae a la Catalunya Central

    Contacteu amb en Joan VidalCuiner, pagès, emprenedor i dinamitzadorCoordinador del Saviae.com a la Catalunya Central:665 982090 o al 972428700joan.vidal@saviae.comPodeu consultar aquí en Pdf la presentació que vam fer a la Fira Ecoviure de Manresa. o si ho preferiu amb

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Agenda intensa de Dynamis tot el novembre!

    A la Jornada Productes de proximitat i ecològics com a estratègia de desenvolupament rural, DIBA.12 de novembre termini per presentar projectes innovadors i experimentals. Us recomanem la notícia la blog 12 de novembre al programa de Ràdio Estel PuntOrg. Pots escoltar el darrer programa amb Humana i Dynamis 16 de novembre al Marketplace de Tandem al Jardí Botànic de Barcelona.17 de novembre Festa del Cava i del Salsafí a Vidreres.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Subvencions per a projectes innovadors i experimentals 2012, l'aportació de Dynamis

    Davant la necessitat de reformar les polítiques actives d\'ocupació, en el marc de l\'estratègia Catalana per l\'Ocupació, i les polítiques nacionals i europees (Estratègia Europea 2020).Es vol donar suport a projectes integrals que fomentin l\'activitat de territoris i sectors, i la insersió de persones desocupades.Dotació 3.800.000€ Cofinançades pel Fons Social Europeu Termini: 12 de novembre 2012Període per justificar, projectes finalitzats abans del 31 de desembre de 2013.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Cuina del paisatge amb Saviae i la Forquilla Gironina

    Creativitat per convertir el paisatge en una cosa que no es veu! es menja! Ho fa possible la Iolanda Bustos al Restaurant www.lacalendula.cat.Hem preparat una recepta amb productes ecològics i locals de Fundació Privada Drissa, Fundació Onyar i Fundació Oscobe.Estem preparant uns vídeos promocionals del Saviae, fruit de la col·laboració entre Dynamis i la ForquillaGironina!El portal de referència dels restaurants de Girona amb 500 restaurants, notícies, vídeosrecepta.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Nou Butlletí d'Agricultura sotenible 2.0

     Pots consultar el butlletí complert a aquí    Nou vehicle d\'Agrologist: Plataforma de Logística , Distribució i Transport  El nou vehicle frigorífic ja ha començat a fer els primers repartiments!!!  La  missió d\'Agrologist és optimitzar els costos del transport i  la logística de distribució de productes locals i ecològics!    Envieu-nos un correu a: logistica@saviae.com, i ens posarem en contacte amb vosaltres.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Tomàquet dessecat i confitat

    Tomàquet de pera dessecat i confitat Escaldar els tomàquets sencers en aigua bullent, treure’n la pell , partir-los per la meitat i netejar-los de granes. En una plàtera per anar al forn posar els talls de tomàquet un al costat … Continua llegint →

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Connecta't amb el Sector!

    Networking i oportunitats de negoci en el sector del medi ambient La jornada es celebrara 5 de Juliol de 2012 ∙16:00 h – 18:30 h Al PALAU FIRAL DE MANRESA Aquesta jornada té per objectiu conèixer com una gran empresa de la comarca està gestionant el departament de medi ambient i el seu pressupost associat, i per altra banda fomentar les relacions entre les empreses de la comarca.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    EcoSí Fira de l'Ecologia a Girona, economia verda

    Fira EcoSí, Reguem la llavor amb optimisme, humor i esperança. Girona, 8, 9 i 10 de juny de 2012.Dynamis hi serem molt presents amb Estand i participant en el programa d\'activitats.Mireu quines activitats més interessants!  El Dia internacional del MediAmbient està dedicat a l\'Economia Verda,Dissabte dia 911h Sala4Taula: Banca ètica i alternatives de finançament.Presentació del Triodos Bank.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Sel·leccionats com a projecte innovador a Ecotendències.

    SAVIAE  ha resultat una de les seleccionades. Presentarem el projecte a la sessió .Idea que tindrà lloc el  proper 29 de maig a les 19 hores al CosmoCaixa de Barcelona. A més a més, ens han preparat un vídeo presentació!La comissió conformada per l’Àrea de Ciència, Recerca i Medi Ambient i l’Àrea d’Emprenedoria de “la Caixa”, de l’Ajuntament de Barcelona (Barcelona Activa - Sectors Estratègics), Barcelona Digital Centre Tecnològic i l’Estudi Ramon Folch i Associats S.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Serem a Biocultura amb presentacions i estand

    Del 3-6 de maig, estarem a la fira Biocultura  Estand número 447 del Palau Sant Jordi, a Barcelona El divendres 4 de Maig a les 13 h, l\'Oriol Costa presentarà  Saviae.cat, eines per l\'agricultura sostenible 2.0.Presentarem eines per promocionar, comercialitzar i planificar l\'agricultura ecologògica. Com crear una botiga on-line? Com fer compres en grup?Apuntat a la xarxa de  consumidors i productors ecològics, i  inicia\'t en la planificació on-line de cultius d\'horta! I el mateix divendres  4 de Maig a les 19 h.

    Anar al blog