Esfera

  • Treballant la terra

    Resolució del programa per l'agricultura social 2012

       Programa per l\'agricultura social 2012 Humana Fundación Pueblo para Pueblo:Humana ha iniciat un programa d\'ajuda tècnica i econòmica amb l\'ànim de promoure l\'agricultura social i sostenible a Catalunya (veure convocatòria). Els projectes han esta seleccionats en una comissió d\'Humana i Dynamis.Gràcies a tots els interessats, als que finalment heu presentat projecte i als que no ho heu fet, però ens heu fet arribar les vostres valoracions! 22 projectes presentatsUs agraïm a tots la presentació de les propostes.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Agermanament del nostre hort amb Baua al nort de Luzon Filipines

    Hem agermanat el nostre hort amb el dels nostres amics Rodolfo Raquiño i Joan Olle a Baua al nord de l’illa de Luzon Filipines Tweet

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    8è Aniversari de Dynamis

    Tenim moltes ganes de dirr-vos a tots moltes GRÀCIES!Estem molt contents d\'arribar fins aquí! Ens sentim una empresa jove i caram: plena d\'experiència!Ens ajudeu arribar als 1000 amics al   Facebook deSAVIAE?o als 500 al perfil del   Twitter? Nosaltres voleu oferir-vos el que sentim com un regal! El projecte Agrologist

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Agrologist: Plataforma de Logística , Distribució i Transport

    Què ?Agrologist és el projecte per crear una plataforma de logística, distribució i tranport de producte agraris, especialment locals i ecològics.Perquè ?Dynamis, després de posar en marxa el mercat online de Saviae sentim la necessitat de seguir oferint-vos serveis que puguin ser una eina d\'optimització de recursos. Resoldrem així una petició que ens han fet sovint: com optimitzar el costos de transport?Qui ?Al llarg de la nostra trajectoria ens hem trobat amb grans col.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    SAVIAE al Congrès Internacional Comer en la Escuela

    .   1er Congreso Internacional Comer en la Escuela Del 29 de mayo al 1 de junio en Catalunya.Consulta el web en www.congresocomerenlaescuela.comConsulta el programa, conoce al comité organizador y científico, o las condiciones de alojamiento...Está todo preparado para que puedas venir.Investigaciones, comunicaciones, experiencias, compartir en un espacio pensado para reflecionar sobreComer en la Escuela Dynamis parciparemos con 2 comunicaciones.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Els tulipans florits a Cardedeu

    Tweet

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Millores al mercat: Ara també en Castellà

    La selecció de la llegua es fa mitjançant els links a la part superior dretaPer defecte l\'aplicació agafa la llengua configurada al navegadorSi algún concepte no està traduit sortirá en català que és la llegua per defecte. A la barra d\'adreces del navegador les pàgines surten a partir de la llegua activa:http://dev.saviae.com/ca/shopshttp://dev.saviae.com/es/shopsPer traduir cal anar a editar-ho i al formulari s\'hi introdueixen els textes amb la llengua activa, al guardar els canvis s\'actualitzaran les dades segons aquesta llengua.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Xerrada: la producció d'aliments ecològics

    La producció d\'aliments ecològics. A càrrec de Montse Escútia, enginyera agrònoma de l\'Associació Vida Sana.Dimarts 20 de març a les 20h al Centre Cívic de Sant Narcís de Girona.Nosaltres hi serem per mirar d\'impulsar un grup de consum on-line al barri.Organitza:  L\'Associació Els Quatre RiusAmics de la cultura, que promou activitats a la natura, xerrades culturals i de creixement personal.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Nous grups de compra: crea el teu grup de compra, és fàcil i et fa estalviar.

    Aprofita l\'aplicació per fer compres en grup.Ara ja som més de 100 usuaris registrats a www.saviae.com, si els teus amics encara no s\'hi han registrat,  Convida\'ls!I crea el teu grup de compra, és fàcil i et fa estalviar.Ara ja hi ha grup de compra a Girona de Carn fresca, pollastres i oli.Registra\'t, tria un productor i crea el teu grup de compra ecològica!I sí ets productor més informació aquí

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Nou mapa del llistat de botigues del Mercat Saviae.com

    Consulta el nou Mapa del llistat de botigues del Saviae.com, ara sobreT\'agrada?9 botigues activades i 20 pendents d\'activar!Entre hi veuràs on són els teus productors més propers.I pots comprar on-line directament des de la plataforma www.saviae.com Sí busques més productors, també pots consultar la Guia de productors ecològics de Catalunya www.buscam.saviae.cat

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Bolivia: Uso de las TIC en beneficio de los agricultores

    Interessant article sobre l\'ús de les noves tecnologies aplicades al desenvolupament rural.Font: E-Agriculture TIC pel desenvolupament rural Projecte a BolíviaLa fundación PROINPA se encarga de generar y promocionar innovaciones tecnológicas para ayudar a familias pobres de Bolivia y diseña un nuevo proyecto.Con esta propuesta PROINPA busca incrementar el uso de las TIC para difundir a los agricultores información sobre nuevas tecnologías y brindar oportunidades de desarrollo.

    Anar al blog

  • Treballant la terra

    Escoles Sàvies

    Estem preparant el nou projecte de Dynamis pel 2012: Territoris Savis.L\'objectiu és transferir la tecnologia del projecte SAVIAE.CAT (Serveis Avançats de Informàtica Agrària Ecològica) a la producció local.Ara seleccionem Escoles que amb menjador amb productes locals i/o ecològics, i proveïdors (productors, gestors de menjadors).Si esteu interessats en participar-hi, contacteu amb nosaltres.

    Anar al blog