Arròs de xipironsIngredients400 g d’arròs6 dents d’allJulivert1l aigua o brou 2 llaunes de calamar en tintaOli i salElaboració1. Tallem l’all a brunoise i el passem per la paella que no es cremi.2. Afegim l’arròs, una mica de sal i el rossegem.3. Ajuntem les dues llaunes i remenem bé.4. Afegim l’aigua i ho deixem 18 minuts justos.5. Quan faltin 5 minuts incorporem el julivert tallat ben petit.6. Apaguem i deixem reposar uns 5 minuts.Arròs verd amb bacallàIngredients1 ceba1 dent d’all300 g de bacallà dessalatJulivertAlfàbregaOrenga secSal, pebre i oli2 carxofes300 g d’arròs 1 l de brou de verdures o pollastre1 vaset de vi blancElaboració1. Tallem la ceba a juliana i la potxem una mica.2. Quan estigui feta afegim l’all tallat petit.3. Incorporem la carxofa tallada petita i seguidament l’arròs.4. Agafem el julivert, l’alfàbrega i l’orenga i el triturem amb un got d’aigua, sal i pebre.5. Incorporem la barreja a la paella juntament la resta d’aigua i ho deixem 12 minuts. 6. Passat aquest temps afegim el bacallà i ho deixem 6 minuts més.7. Tanquem el foc i ho deixem reposar. 8. Opcional: hi podem afegir virutes de parmesà.Arròs amb carbassa i olives negresIngredients300 g d’arròs¼ kg de carbassa a trossos100 g d’olives negres aragoneses2 allsBranquetes de julivert1 llauna d’anxoves del Cantàbric1 ceba1 cull de nyora o pebre vermell1 l aigua o brou1 vaset de vi blanc o ratafiaOli i salElaboració1. Tallem la ceba a brunoise i la potxem una mica2. Afegim 1 all i ho deixem una estona.3. Incorporem l’arròs4. En un got d’aigua o brou hi posem les anxoves el julivert, l’all, la sal i el pebre i una cullerada d’oli i ho triturem.5. Afegim la barreja a la paella, ho remenem bé i després la resta d’aigua i ho deixem bullir.6. Quan porti 10 minuts afegim les olives negres senceres.7. Ho deixem 8 minuts més.Rissotto de bolets i foieIngredients300 g d’arròs2 dents d’all20 g de ceps secs100 g de barreja de bolets1 ceba20 g de mantega20 g de crema de llet150 g de Foie o micuitOli, sal i pebreElaboració1. Tallem la ceba a juliana i la potxem.2. Afegim l’all i ho deixem una estona.3. Incorporem els bolets amb els ceps ja hidratats.4. En un pot escalfem la mantega, la crema de llet i el foie i ho reservem5. Afegim l’arròs i el brou a la cassola i ho anem bellugant amb la mateixa cassola durant 12 minuts. 6. Afegim la barreja del foie i ho deixem 5 minuts més.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació