Esfera

  • Cuina i Salut

    Taller de cuina depurativa a Milar Paloma Turu

    Sucs:Suc verd2 pomes verdes½ cogombre2 branques d’api5 branquetes de julivert1 grapat d’espinacs1 trosset Gingebre (mida d’una ungla)Suc energètic1 cogombre1 branca d’api1 tros d’arrel de gingebre5 fulles de menta2 tiges de fonollSuc antioxidant2 pomes2 arrels de remolatxa1 trosset d’arrel de gingebre2 ravesPlats:Amanida d’endívies, anacards i orellanesIngredientsEndíviesAnacardsOrellanesPastanagaElaboració1.     Tallar i barrejar tots els ingredients2.     Amanir amb oli i una mica de llimona o vinagre de pomaAmanida de rúculaIngredientsRúculaCanongesMaduixesPipes de carbassaElaboració1.     Tallar i barrejar tots els ingredients2.     Amanir amb oli i una mica de llimona o vinagre de pomaVerdures al LékuéIngredientsCarbassóPastanagaEspàrrecs verds1 Col romanesaOliAllJulivertSalElaboració1.     Posem les verdures tallades al forn o microones dins dels Lékué2.     Preparem oli amb julivert, all i sal i ho triturem3.     Amanim les verdures amb l’oli.Espaguetis de carbassó i pastanaga amb xitaqueIngredients:1 Carbassó2 PastanaguesXitaqueElaboració1.     Fem els espagueti de carbassó i pastanaga2.     Passem el xitaque per la paella3.     Ho barregem i amanim amb oli i salCanelons de carbassóIngredientsCarbassóCarbassaGerdsPinyonsPols d’avellanaElaboració1.     Tallem el carbassó a la mandolina i l’estovem una mica al microones2.     Fem un puré amb la carbassa similar a la sopa però amb menys aigua3.     Saltem els pinyons a la paella amb una mica de puré de carbassa.4.     Afegim uns quants gerds5.     Farcim el carbassó enrotllant en forma de caneló 6.     Podem empolvorar amb pols d’avellana i escalfar al forn.

    Anar al blog