AperitiusXarrupet de moniato amb llet de coco i pipesIngredients:100g de ceba150 g de moniato200 ml de llet de cocoOpcional: llet d’arròs o aiguaElaboració1. Tallem la ceba a juliana, salem i potxem.2. Afegim els moniatos pelats i tallats a daus i una mica d’aigua. 3. Ho deixem bullir de 20 a 25 minuts.4. Ho triturem i després afegim la llet de coco. 5. Mirem la textura i si cal afegim una mica de llet d’arròs o aigua.6. Adornem amb pipes de carbassa o de gira-sol, una mica saltejades per la paella.Cullereta de guacamole amb salmó i magranaIngredientsPel guacamole:1 alvocat½ poma verda½ llima en suc1 mica de coriandreOli, sal i pebre blancSalmó marinat en taquets1 magranaElaboració1. Emulsionem tots els ingredients del guacamole i reservem.2. Agafem una cullereta i hi posem al fons el guacamole i al damunt el salmó tallat a brunoise (a quadradets petitons) i la magrana.3. Es pot adornar amb una mica de germinats.PlatsCanelons de carbassó amb angulesIngredients1 parell de carbassons1 paquet d’angulesAllBitxoPebre vermellPer la beixamel:Ceba (opcional)50g farina1 mica de mantegallet1 cull. sopera de CúrcumaFormatge ratllatElaboració1. Tallem els carbassons amb la mandolina.2. Els posem 2 minuts al microones i els reservem.3. Tallem els alls a làmines i els passem per la paella.4. Afegim les angules i el bitxo i ho saltegem amb una mica de pebre vermell.5. Farcim els carbassons i afegin la beixamel clareta.6. Gratinem amb el formatge ratllat pel damunt al forn.Beixamel 1. Barregem la mantega amb la farina2. Afegim la llet i ho lliguem bé3. A l’últim moment afegim la cúrcuma i ho triturem tot pel Turmix. Albergínia escalivada amb misoIngredients2 o 3 albergínies50 ml d’aiguaMiso vermell (pasta de la mongeta de la soja fermentada original de la cuina japonesa)Salsa de sojaOli d’oliva i gira-solSèsamElaboració1. Fornegem les albergínies a 200º de 30 a 45 minuts, pelem i reservem2. Posem en un pot l’aigua amb una cullerada sopera de miso, 1 cullerada d’oli d’oliva i 3 de gira-sol i ho triturem.3. Pelem les albergínies i tallem a tires.4. Tirem la salsa pel damunt.5. Decorem amb sèsamTartar de quinoa amb salsa pinçant i guacamoleIngredients180g de quinoa300 g d’aiguasalPer la salsa: 1 bitxo o ½ cull de Tabasc.120 g d’oli d’oliva1 ceba vermella2 tomàquets10 g de coriandre10 g de julivert3 dents d’all10 g de vinagre60 g d’oliSal i pebrePer al guacamole: el mateix de l’aperitiuElaboració1. Rentem bé la quinoa2. La posem a bullir tapada uns 10 minuts i la deixem reposar 5 minuts.3. L’estirem en una safata i la reservem.4. Tallem a brunoise el tomàquet, la ceba, el coriandre i julivert.5. Ho posem en un bol amb l’oli i el vinagre i ho deixem macerar unes 2 hores.6. Emplatem: posem a sota la base de guacamole, un flamet de quinoa i la salsa picant pel damunt.PostresMousse de xocolata amb mangoIngredients1 mango madur1 rajola de xocolata negra150g de crema de lletElaboració1. Triturem el mango amb unes gotes de llimona o llima i reservem2. Escalfem la crema de llet i un cop calenta afegim la xocolata i ho batem.3. Muntem una copa amb el mango a sota i la xocolata al damunt. 4. Podem adornar amb unes groselles.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació