Esfera

 • L'Hortet del Forat

  WORK IN PROGRESS

  ::::::  WORK IN PROGRESS  ::::::Us presentem una mostra del treball dut a terme aquestes setmanes en el marc del programa Construeix-te, de la Fundació Comtal. Esperem que sigui l'inici d'una llarga col·laboració amb #lhortetdelforat i el Casal de Barri El Pou de la Figuera! Moltes gràcies! Esperem ansioses l'arribada del mobiliari nou!

  Anar al blog

 • Pagès 2.0

  WORK IN PROGRESS

  ::::::  WORK IN PROGRESS  ::::::Us presentem una mostra del treball dut a terme aquestes setmanes en el marc del programa Construeix-te, de la Fundació Comtal. Esperem que sigui l\'inici d\'una llarga col·laboració amb #lhortetdelforat i el Casal de Barri El Pou de la Figuera! Moltes gràcies! Esperem ansioses l\'arribada del mobiliari nou!

  Anar al blog

 • Picanorablog

  WORK IN PROGRESS

  ::::::  WORK IN PROGRESS  ::::::Us presentem una mostra del treball dut a terme aquestes setmanes en el marc del programa Construeix-te, de la Fundació Comtal. Esperem que sigui l\'inici d\'una llarga col·laboració amb #lhortetdelforat i el Casal de Barri El Pou de la Figuera! Moltes gràcies! Esperem ansioses l\'arribada del mobiliari nou! ?? 

  Anar al blog