HorticulturaEsfera


Dimarts, 8.8.2017 21:27h Agricultura de Catalunya

No m’ho van explicar mai, per què?


Anar al blog

Divendres, 4.8.2017 09:00h Agricultura periurbana

Ejemplos de Agricultura Urbana en Montreal, Londres y Andorra la Vella

Familiares y amigos me han enviado fotos de agricultura urbana.Jardin communautaire Sainte - Catherine en Montreal (Canadá).Jardin communautaire Sainte - Catherine - Montreal (Foto: Albert Vidal)Jardin communautaire Sainte - Catherine - Montreal (Foto: Albert Vidal).Información de los huertos comunitarios de la ciudad de Montreal:  http://www1.ville.montreal.qc.ca/banque311/node/1289Ejemplo de huertos urbanos en el Royal Botanic Kew Gardens de Londres (Fotos: Lluis Recasens).
Anar al blog

Dimarts, 1.8.2017 20:37h L'Hortet del Forat

:::: CINEMA A LA PLAÇA ::::

Benvolgudes!El proper dimecres 2 d'agost a les 21:30h tenim una cita!!!Us esperem a la plaça del Pou de la Figuera. Volem que us nodriu de les experiències recollides al documental "Demain" (2015), un llargmetratge per despertar consciències en clau positiva. Esperem crear un espai entretingut de reflexió i intercanvi entre el veïnat. Un plaer compartir la organització amb Bacantoh i la Cooperativa de Consum Tota Cuca Viu.
Anar al blog

Divendres, 28.7.2017 22:58h El meu hort

Homenatge a Rafelin

Avui he ratificat les meves sospites. L’amic Rafelin, aquest xicot alegre, que per l’afició als horts i als blocs, vaig conèixer, tot i les seves ganes de viure, tot i les seves forces per tirar endavant, ara estarà cuidant el seu hort i cantant les seves versions a allà on estigui, allà on anirem després que marxem d’aquesta vida. Amic, tu que vas explicar-me la teva lluita, quant el meu cunyat també estava passant pel mateix calvari, tu que estaves traient d’on no podies per seguir amb les teves aficions, als horts urbans, al cant, a fer amics per les xarxes, sempre alegre.
Anar al blog

Dijous, 27.7.2017 23:16h Agricultura de Catalunya

Aules rurals per a formar ciutadans urbans


Anar al blog

Dijous, 27.7.2017 18:11h El meu hort

Hort 2017

Feia temps que no feia hort per causa de temps i de la sequia, aquest any hi he tornat. Aquí el meu hivernacle i les patates.
Anar al blog

Dimecres, 19.7.2017 20:52h Agricultura de Catalunya

19 anys del Parc Agrari del Baix Llobregat


Anar al blog

Dimecres, 19.7.2017 10:44h L'hort d'en Pollet

Gaspatxo de dos melons, poma amb escopinyes, pernil. Cuina sana i fit.

Seguim amb receptes fresquetes, cuina sana i healthy food !Avui amb un gaspatxo una mica sorprenen. Triturem dos tipus de melò diferents, juntament amb dos pomes, en el meu cas, varietat golden, una mica de sal i pebre negre. Deixem refredar. Servim amb escopinyes ( de llauna, poden ser, si són de qualitat), uns bastonets de poma i pernil ibèric o del país !Sense complicacions, un plat únic extraordinari !!!!PD: idea inspirada en canal cocina
Anar al blog

Diumenge, 16.7.2017 19:40h Agricultura periurbana

"Ens dona molt pocs diners" - L'agricultura periurbana

Fa poc parlava amb un nou propietari d'una parcel·la agrícola d'un espai periurbà de la regió metropolitana de Barcelona.Desconec per quin propòsit aquest nou propietari va comprar aquesta finca. Ara, per les impressions que he tret no hi ha al darrera dur cap mena d'activitat agrícola.Actualment hi ha plantada vinya, la mestressa es queixava de que rebrien molts pocs diners pel raïm. Em va comentar que els hi pagarien 0,20 €/ kg de raïm.
Anar al blog

Dimarts, 11.7.2017 05:56h Agricultura de Catalunya

La fusta de Catalunya es diu CATFOREST


Anar al blog

Dissabte, 1.7.2017 09:00h Agricultura periurbana

Urban allotment gardens complaint

An important newspaper in Catalonia has published a letter to editor related to urban allotment gardens Letter to editor (It is in Catalan).Can Mestres Allotment garden - Barcelona (Catalonia, Spain).The author complains that Barcelona city allotment gardens only accepted retired users (more than 65 years old). This role is discriminatory for citizens with less of 65 years old.Polish allotment garden (Warsaw, Poland)I had an interesting conversation about this topic with Miguel.
Anar al blog

Divendres, 30.6.2017 13:17h Hort Ecològic Rodamilans

[sense títol]


Anar al blog

<1...34567...260>


Envia el teu blog

Envia el teu blogEstadístiques
56 blogs donats d'alta
3118 articles totals