Esfera

 • Hort agenda21

  TENIR CURA DE L'ATMETLLER HA DONAT ELS SEUS FRUITS.

  Els alumnes de 3r van recordar a tothom que no es podien tocar les flors de l'atmetller, i com tots ho hem respectat molt bé, tenim atmetlles!!!!

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  LLIGUEM ELS ENCIAMS

  Uns dies abans de recollir els enciams cal lligar-los per tal que les fulles de dins s'emblanquinin i perdin el gust amarg. Ai què en sap de coses, l'àvia Teresa!! Els nens i nenes de quart s'han encarregat de fer-ho.

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  TENIM CURA DE L'ATMETLLER!

  Els nens i nenes de 3r, formen part de l'escamot de nens de l'hort de l'Agenda 21 que cuiden l'organitzacio per tal de tenir cura de l'atmetller!!! Que aquests dies, ens ha florit... i el cuidem per tal que no li caiguin les fulles, i puguem tenir atmetlles!!

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  COMPROMÍS CIUTADÀ PER A LA SOSTENIBILITAT

  L'escola Jaume I es compromet a continuar aprofundint en les bones pràctiques de desenvolupament de noves accions de millora en relació al medi ambient. I així ho vam signar el passat divendres al Saló de Cent.

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  PREPAREM LA TERRA PER PODER PLANTAR

  Arrencar plantes seques,netejar de males herbes la terra

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  FESTA CLOENDA AGENDA 21 PROJECTE 13/14

  Els nens i nenes de l'escola van explicar el projecte què fèiem "de la taula al terra", on vam explicar com havíem fet el trasllat de l'hort.

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  PUNT VERD A L'ESCOLA

  El passat dimecres 13 de Febrer, va venir a l'escola el punt verd mòbil i tots els alumnes de l'escola vam poder portar de casa molts residus diferents i aprendre a classificar i reciclar.Gràcies a l'exposició que ens van portar vam veure quin és el procés del reciclatge.

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  MOLTA FEINA DE CAMP!

  Ens disculpem per no haver-vos pogut mantenir la informació, però muntar un hort del no res no és pas fàcil.Aquests mesos el nostre treball ha estat més manual què informàtic.Gràcies als coneixements de l'àvia Teresa i l'avi Salvador hem pogut fer realitat el nostre somni: tenir un espai d'hort a terra.

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  Pla del grup de treball i calendari

  Benvingudes hortelanes i hortelans amb ganes de fer horts escolars ecològics i cooperatius....Hem estat parlant en Jesus, la Montse Pagès i jo mateix amb moltes de les vostres idees i us volem fer les següents propostes:CALENDARI PER AQUEST CURS10 OCTUBRE

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  Comencem amb el grup de treball a l'Espelt

  Benvolgudes i benvolguts companys en les tasques pedagògiques i hortelanes.... els que ho puguin ferUs convoquem pel proper dimecres dia 10 d'octubre a partir de les 17 h. als HORTS DE L'ESPELT DE SANTA EULÀLIA DE RONÇANA:HEU D'APARCAR AL CENTRE CULTURAL LA FÀBRICA:

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  Resum de l'Itinerari Anem a l'hort

  Anem a l'hort

  Anar al blog

 • Hort agenda21

  Fi de l'Itinerari i continuem els dimecres i divendres...

  Gràcies a totes i tots per l'itinerari, ha estat un compartir molt interessant i profitós per tots plegats...Us convidem a continuar l'hort i projecte iniciat tots els dimecres en aquest mateix hort de l'Espelt de 18a 20 h. i els divendres a la vinya de Carrencà de Martorelles a la mateixa hora.Esperem que el proper curs escolar puguem continuar fent el grup de treball on es treballi l'hort i l'art

  Anar al blog