Esfera

 • Hort del Claver

  COMPROMÍS CIUTADÀ PER A LA SOSTENIBILITAT

  L'escola Jaume I es compromet a continuar aprofundint en les bones pràctiques de desenvolupament de noves accions de millora en relació al medi ambient. I així ho vam signar el passat divendres al Saló de Cent.

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  PREPAREM LA TERRA PER PODER PLANTAR

  Arrencar plantes seques,netejar de males herbes la terra

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  FESTA CLOENDA AGENDA 21 PROJECTE 13/14

  Els nens i nenes de l'escola van explicar el projecte què fèiem "de la taula al terra", on vam explicar com havíem fet el trasllat de l'hort.

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  PUNT VERD A L'ESCOLA

  El passat dimecres 13 de Febrer, va venir a l'escola el punt verd mòbil i tots els alumnes de l'escola vam poder portar de casa molts residus diferents i aprendre a classificar i reciclar.Gràcies a l'exposició que ens van portar vam veure quin és el procés del reciclatge.

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  MOLTA FEINA DE CAMP!

  Ens disculpem per no haver-vos pogut mantenir la informació, però muntar un hort del no res no és pas fàcil.Aquests mesos el nostre treball ha estat més manual què informàtic.Gràcies als coneixements de l'àvia Teresa i l'avi Salvador hem pogut fer realitat el nostre somni: tenir un espai d'hort a terra.

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  FEM I COMPARTIM AMB LA GENT GRAN

  Com cada dimarts, els avis i àvies del programa "Aprendre amb la Gent Gran" comparteixen amb nosaltres algunes activitats d'ensenyament-aprenentatge.El dimarts passat ens van ajudar a collir enciams i a fer amanides i, al final, ens ho vam menjar plegats. Estava boníssim!Us adjuntem algunes fotos. Ah! no us hem dit que som els nens i nenes del cicle inicial!

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  FEM AMANIDES A P3

  ELS PIRATES I LES FADES I ELS FOLLETS VAM ANAR A L’HORT A COLLIR ENCIAMS, ELS VAM RENTAR I ENS ELS VAM MENJAR PER DINAR.ESTAVEN BONÍSSIMS!!!!!

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  PLANTEM A TERRA!!

  Per fi, després de tant temps de preparació de l'espai i els substrat, ha arribat l'hora de plantar les primeres hortalisses. Tot això ha estat possible gràcies a l'àvia Teresa que ens va portar adob orgànic i a l'avi Salvador que ens ha fet arribar la terra fèrtil i el planter.Hem plantat:cebesenciamsbledespebroterestomàqueresjulivertHo reguem a l'hora del pati i esperem tenir bona collita.

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  JA TENIM REG AUTOMÀTIC!

  Aquesta ha estat una tasca laboriosa que han dut a terme, durant les vacances de Setmana Santa,l'avi Salvador i l'Àlex (director de l'escola).Aprofitant que tenim un hort a terra d'una considerable extensió, hem vist la necessitat de mantenir el reg en les époques de vacances per a no perdre el cultiu. Es tracta d'unes cintes exudadores que gotegen regularment i mantenen la humitat de la terra. Estem contents perquè quan arribi la calor no perderem la collita.

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  PRIMERA PLANTADA

  Han arribat les plantes del Viver Tres Pins. Aquest curs han participat

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  JUNTS FEM L'HORT

  Tota l'escola està col.laborant en el buidat de la sorra que ocupa l'espai de l' hort ja que aquesta no és apta pel conreu.En una segona fase ho reomplirem amb terra fèrtil tal i com ens van assessorar els

  Anar al blog

 • Hort del Claver

  JORNADES DE TREBALL A LA TERRASSA

  Els dilluns d'aquest trimestre ens estem dedicant a recuperar les plantes del nostre antic hort que han passat l'estiu a la terrassa de l'escola amb l'objectiu de traslladar-les al nou hort .Buidar jardineres, canviar la terra, podar els arbres, desbrossar...ha estat una tasca dura però estem satisfets pensant que tot està llest per rebre les noves plantes

  Anar al blog